top of page

VZW BOVEN DE WOLKEN

Een van de mooiste momenten op De Vitrine was een ontmoeting met twee vriendinnen op zondagmorgen, hun naam weet ik jammer genoeg niet. Toen ze zagen dat 10% van de opbrengst naar Boven de Wolken ging, vroegen ze waarom ik voor dat goede doel gekozen had. Ik vertelde hen dat ik enorm opkeek naar hoe mooi en teder Boven de Wolken omgaat met het verliezen van een pasgeboren kindje.

Zelf ben ik vier jaar geleden mijn vriend verloren bij een ongeluk. Daarom besef ik hoe belangrijk het is om mooie herinneringen te koesteren, zoals Boven de Wolken doet door mooie foto’s te nemen van het gestorven kindje en het gezin. Zij maken het moeilijk moment wat draaglijker door het kindje te omringen met veel liefde en betrekken de broer of zus ook erbij.

Toen vertelde een van de 2 vriendinnen dat ze zelf ook een band had met het goede doel, 3 jaar geleden verloor ze namelijk haar kindje bij de geboorte. Ik werd eventjes sprakeloos toen ze vertelde dat ze een vogeltje op het geboortekaartje hadden gezet, dit vogeltje werd voor de familie een symbool voor het gemis van haar kindje. Toen ze mijn kaartjes zag, herkende ze meteen ook het vogeltje.

Tussen de drukte door werden we allemaal eventjes stil, wat een ontroerend moment! Wil je meer weten over het goede doel: lees dan zeker eens hun verhaal op www.bovendewolken.be 

logo_de_warmste_week.png
bottom of page